Konsten att stressa ner

Posted by in Okategoriserade

billiga badkar från BygghemmaDet finns många sätt förutom hälsokost för att behålla hälsan, både till kropp och själ. I dagens stressade samhälle är det viktigt att kunna vila och slappna av, något som blir allt svårare i takt med utvecklingen. ”Smarta” telefoner, surfplattor och allt sådant gör att vi får svårare och svårare att fly undan och kunna vara för oss själva. En annan utveckling som vid en första anblick kanske inte verkar relaterad är att badkar allt mer ersätts av duschar. Miljöskälen är förståeliga, vi använder mindre vatten på det viset (även om vatten i Sverige är långt ifrån en bristvara). Men att bada i ett badkar har fördelar framför att duscha, fördelar som nu allt färre kan ta del av.

Att bada i ett badkar är en väldigt avslappnande upplevelse, en upplevelse som gör att man kan bli kvitt mycket av vardagens stress. Detta är inget mumbo-jumbo utan något som är helt och fullt bekräftat. Visst blir man lika ren genom en dusch och visst är det skönt att duscha också, men samma sak är det inte. Kanske man inte ska ta ett bad varje dag men en gång per vecka är inga problem (och lite oftare på vintern!). Problemet är då att många bostäder numera saknar badkar och då blir det ju svårt att bada.

Lösningen är då att köpa ett badkar, vilket inte alls behöver kosta speciellt mycket. Hos Bygghemma kan man köpa ett sprillans nytt badkar för under 3 000 kronor vilket ju knappt är några pengar alls! I alla fall med tanke på den glädje och avslappning som ett badkar kan skänka och det i många många år framåt.