Välkommen till min nya blogg!

Posted by in Okategoriserade

Välkommen till det senaste tillägget till blogg-floran i Sverige, AllmänMedicin. För den som är intresserad av saker som naturmedicin, hälsokost och ett hälsosammare liv i största allmänhet kommer den förhoppningsvis att bli en källa till information, kunskap och inspiration. I alla fall om jag gör det hela rätt! Skulle jag någon gång helt vara ute och cykla så tveka inte att säga det till mig i kommentarerna, men det hoppas jag inte ska behövas. Inte så att kommentarer bara är välkomna när jag har fel; kommentarer är alltid välkomna! Dessutom så är det ju inte alltid helt klart vad som är rätt och vad som är fel. Ibland kan det ju faktiskt bara handla om olika synsätt, där ingen sida egentligen har fel.

Det allmänna ämnet för bloggen är ju hälsokost, naturmedicin och liknande, men kommer att ta upp mycket annat också, såsom träning (en sund livsstil handlar inte bara om att äta rätt, man måste ju röra på sig också) och vadhelst som jag tycker är intressant, roligt, relevant eller spännande för dagen. Den som lever får se! Jag tycker inte om att begränsa mig och vem vet vad jag kommer att brinna för i morgon.

Jag som driver bloggen heter Ulrika och hoppas att du som läser det här kommer att känna dig välkommen, vara sig du bara är här på tillfälligt besök eller en återkommande gäst. Alla är lika välkomna hos AllmänMedicin, utom de som inte vet att uppföra sig på ett anständigt vis. Välkommen!